PULSE

Wil jij groeien in relatie met God en betrokkenheid bij Zijn wereld? Wil jij samen met een groep jonge mensen een jaar lang meedoen in gebed//recht//missie voor Rotterdam?

Dan is Pulse wat voor jou! Pulse is een parttime jaar van 24-7 Prayer Rotterdam waarbij je met een groep jonge mensen samen met ons meewoont en groeit in de waarden van 24-7 Prayer.

Debora: “Pulse inspireert me om God op heel nieuwe manieren te ontmoeten, en Hij is zó betrokken. Jezus volgen is nu concreet geworden en beïnvloedt alles wat ik doe. 

Ik wil niets liever dan blijven ontdekken wat Gods hart voor de wereld is.”

Elin: “Een jaar Pulse is veel meer dan ik ooit verwacht had. Ik geniet enorm van het wonen in een community. Ik vind enorm veel verdieping in geloof, mijn verlangen naar Jezus groeit en ik voel dat ik veranderd ben voor mijn leven! Iedere dag sta ik op met God. De momenten van samen God zoeken en een plek als het Huis van Gebed zijn een zegen dit jaar. Ik ben blij dat ik gelijk praktisch mag uitdelen wat ik leer en Gods Koninkrijk mag bouwen in de stad.”

Wie zijn wij?

Wij wonen met zo’n 25 mensen (waarvan acht kinderen) verdeeld over twee panden en vormen samen de wooncommunity van 24-7 Prayer Rotterdam. Wij bidden voor en bouwen aan de transformatie van de stad. Dat doen we door kerken, christenen en ondernemers te verbinden om samen te bidden voor Rotterdam. In één van onze twee panden zit daarom een Huis van Gebed waar iedereen kan komen om God te ontmoeten en daardoor veranderd te worden.

We hopen dat er steeds meer mensen gaan ontdekken hoe gebed je leven veranderd en dat van de mensen om je heen.

We eten iedere week samen, we bidden op meerdere momenten in de week en zijn samen actief in onze buurt en de stad door het koffietentje ZIJN in ons pand, Stairway to Heaven (onze b&b), het Huis van Gebed en door kerken in de stad te helpen en trainen in gebed en aanbidding.

Wat doe je?

Gebed
Je maakt onderdeel uit van de wooncommunity van 24-7 Prayer Rotterdam. Je draait mee in het Huis van Gebed. Naast het aansluiten bij één of meerdere gebedsmomenten, neem je ook deel aan de 24-7 gebedsketen door wekelijks zelf alleen een uur in de gebedsruimte door te brengen. Met de groep jonge mensen van jouw jaar heb je ook met elkaar een gebedsmoment in het Huis van Gebed.

Je woont samen met vijf andere jonge mensen in een deel van ons pand aan de Vierambachtsstraat, samen met anderen uit de wooncommunity. Je draait mee in verschillende activiteiten van de wooncommunity, zoals samen eten, klussen, bidden.

Recht en Missie
Je draait ook mee in het koffietentje ZIJN op de begane grond van je huis.
Dit is een initiatief in samenwerking met Thuis in West waar naast koffie ook een tweedehands kledingwinkel is. Je gaat relaties aan met mensen van allerlei achtergronden in de wijk en leeft je geloof uit.
Je kiest daarnaast één van onze andere projecten waarin je wilt meebouwen en leren.

Training en verdieping
Je ontvangt training ter verdieping in gebed, recht en missie.
Daarnaast is er een mentor die met je meedenkt gericht op jouw persoonlijke geloofsgroei. Verder maak je een missiereis naar een andere 24-7 Prayer community in Europa om van hen te leren.

Kortom, Pulse is een jaar dat richting
geeft aan de rest van je leven!

Voor wie?

Je bent tussen de 17 en 28 jaar en verlangt om te groeien als volgeling van Jezus en specifiek in de waarden van 24-7 Prayer. Je staat open om te leren van anderen en werkt en/of studeert daarnaast maximaal 24 uur, zodat je ruimte hebt om mee te doen met ons. Je bent twee vaste dagen in de week beschikbaar, waarvan één vaste gezamenlijke dag om met elkaar je gezamenlijke gebedsritme te kunnen vormgeven en training te ontvangen. Je woont samen in een deel van ons pand en staat open om te proeven hoe het is om te leven in een wooncommunity. 

Kosten

We willen de kosten zo laag mogelijk houden, waardoor we het jaar tegen ‘kostprijs’ willen aanbieden. Dat betekent dat de totale kosten 750 euro bedragen, inclusief de missiereis naar een andere 24-7 Prayer community in Europa. In deze prijs zijn ook boeken, etcetera inbegrepen.

De kamerhuur is niet in begrepen; deze bedraagt 460 euro inclusief voorzieningen als gas, water, licht en internet.

De kamers zijn volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Elke kamer heeft een eigen wasbak met spiegel en meubilair (bed, kledingkast, bureau). De kamers vormen met elkaar één (deel)huishouden. Er zijn twee douches als gezamenlijke voorzieningen, één voor heren en één voor dames, en een compleet en ingerichte woonkamer en woonkeuken. De huur van de kamer loopt van 1 augustus tot 31 juli.

Inschrijven en meer info

Aanmelden voor Pulse kan bij Tim Breugem, info@24-7prayerrotterdam.nl
Na aanmelding vind er een wederzijds oriënterend gesprek plaats om te zien of Pulse een passend jaar is.
Voor extra informatie kun je ook bij Tim terecht, 0641135400.

Het jaar start op 1 september 2024. Per 1 augustus kun je verhuizen naar je kamer en alvast wennen aan je nieuwe woonomgeving. Deadline aanmelden: 1 juni

Samen bidden voor Rotterdam, tot bloei van de stad

PULSE | Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Enthousiast over 24-7 Prayer Rotterdam?

Interesse in PULSE, maar geen ruimte voor een tussenjaar? 

ð Dan is PULSE light misschien iets voor jou!

 

Naast dat je in het dagelijks leven werkt of studeert, woon je met ons mee en doe je met ons mee in de gebedscommunity.

 

PULSE light is een jaar waarin je ‘gewoon’ werkt of studeert en tegelijkertijd een jaar in het teken zet van groeien in relatie met God en Hem te volgen in het dagelijks leven. Doordat je meewoont met de community van 24-7 Prayer Rotterdam, leef je met onder meer ondernemers, studenten, kunstenaars en docenten die verlangen naar meer van Gods Koninkrijk in hun leven en de stad. Samen eten we, bidden we, leven we, en zetten we ons in voor onze omgeving. Wil jij ook meedoen en meewonen? Neem contact op met info@24-7prayerrotterdam.nl!