ZIJN

ZIJN is een huiskamer voor de wijk in ons tweede pand aan de Vierambachtsstraat 20. Het is een plek waar je allereerst mag ‘zijn’ met wie je bent en alle is ruimte voor ontmoeting. ZIJN wil mensen met verschillende achtergronden aan elkaar verbinden.

Bij ZIJN bestel je goede koffie voor een betaalbare prijs. Loop je naar boven dan vind je leuke vintage kleding die steeds opnieuw wordt aangevuld.

Mei 2024 hopen we de deuren van ZIJN officieel te openen. Loop gerust eens langs om te zien hoe de verbouwing tot huiskamer vorm krijgt!

ZIJN is een initiatief van Thuis in West en 24-7 Prayer Rotterdam.

PULSE | Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Enthousiast over 24-7 Prayer Rotterdam?

Interesse in PULSE, maar geen ruimte voor een tussenjaar? 

ð Dan is PULSE light misschien iets voor jou!

 

Naast dat je in het dagelijks leven werkt of studeert, woon je met ons mee en doe je met ons mee in de gebedscommunity.

 

PULSE light is een jaar waarin je ‘gewoon’ werkt of studeert en tegelijkertijd een jaar in het teken zet van groeien in relatie met God en Hem te volgen in het dagelijks leven. Doordat je meewoont met de community van 24-7 Prayer Rotterdam, leef je met onder meer ondernemers, studenten, kunstenaars en docenten die verlangen naar meer van Gods Koninkrijk in hun leven en de stad. Samen eten we, bidden we, leven we, en zetten we ons in voor onze omgeving. Wil jij ook meedoen en meewonen? Neem contact op met info@24-7prayerrotterdam.nl!