DOE MEE!

Gebedswandelingen

Iedere vrijdagochtend sluiten we om 9.00 uur aan bij een pionier, kerkleider of ondernemer en lopen we biddend door zijn of haar straten. We starten kort met wat informatie over de buurt en gaan vervolgens in tweetallen de straat op. We praten met elkaar over wat we zien, bidden voor Gods aanwezigheid in de wijk/huizen en zegenen wat God al aan het doen is.

Om 10:00 uur sluiten we af met een kop koffie en wisselen we uit wat we hebben gezien. Als we ergens te gast zijn bidden we voor hun onderneming of kerk.

Wil je meedoen? Geef je op voor de Whatsapp groep om op de hoogte gehouden te worden van de locatie voor komende week. Stuur hiervoor een mail info@24-7prayerrotterdam.nl

Je kunt wekelijks meedoen of af en toe.

Kingdom come avonden

Op de tweede vrijdag van de maand hebben we onze Kingdom Come avond. Een avond met aanbidding, ruimte voor profetie en gebed voor Rotterdam.

We gebruiken verschillende creatieve vormen om voor allerlei groepen in Rotterdam te bidden.

Je bent welkom om mee te doen, op iedere tweede vrijdag van de maand: Gebedsruimte Heemraadssingel 221.

19.45 uur Koffie
20.00-21.30 uur Kingdom Come
21.30 uur Drankje achteraf

Huis van gebed

Je bent welkom in om gebruik te maken van onze gebedsruimte aan de Heemraadssingel 221.

Tussen de vrije inloop en de geleide momenten door, is de ruimte te boeken voor jouw persoonlijke tijd met God, of voor een uur bidden met een groep. Wanneer we je hebben leren kennen, kun je je eigen uren gaan inboeken.

Wil je (met regelmaat) komen bidden? Alleen of samen met anderen? Loop een keer binnen tijdens de vrije inloop, of neem contact met ons op via info@24-7prayerrotterdam.nl

Rotterdam United

Met het platform Rotterdam United onderzoeken we komend jaar hoe we in deze nieuwe tijd Rotterdamse christenen en kerken verbinden.

Steun ons

Meewerken aan de missie van 24-7 Prayer Rotterdam? Steun ons met een financiële bijdrage!

Gebedsruimte

Je bent welkom in om gebruik te maken van onze gebedsruimte aan de Heemraadssingel!
Wil je (met regelmaat) komen bidden? Alleen of samen met anderen? Loop een keer binnen op één van de geleide momenten, tijdens de vrije inloop, of neem contact met ons op.

Verbonden projecten

Logo
24-7 prayer nl