Door gebed verandert God ons leven en dat van de wereld om ons heen. Zelfs het grootste onrecht kan worden overwonnen door de kracht van gebed. God kiest er vaak voor om te werken door ons gebed en handelen.

Gebed helpt je om in ontmoeting te komen met Jezus en bij Hem te zijn. Zodat je tot rust komt, geïnspireerd wordt en Gods leiding voor je dagelijks leven kunt vinden.

In de ontmoeting met God ontdek je Zijn hart en ontstaat verlangen om door te geven. God wil door jou heen missie en recht in je omgeving brengen. 

Het Huis van gebed Rotterdam is een plek voor alle Rotterdammers die hart voor God en voor de stad hebben. Je kunt hier op verschillende en creatieve manieren Gods aanwezigheid zoeken en alleen, of samen met anderen, bidden voor de bloei van jouw omgeving. 

Wij geloven dat aanhoudend gebed voor Rotterdam de stad daadwerkelijk kan veranderen. Daarom hopen we dat er het hele jaar door 24-7 gebeden zal worden voor de stad. Vanuit het Huis van gebed of allerlei andere plekken in de stad.

We nodigen je uit om een (half) uur in de week apart zetten om God zelf te ontmoeten en te bidden voor Rotterdam.

Boek zelf de gebedsruimte

Tussen de vrije inloop en de gebedsritmes door, kun je de ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld: 

– jouw persoonlijke tijd met God; 
– gebed met collega’s voor jullie werk;
– bidden met een groep uit jouw kerk;
– samen bidden met jouw gezin.

Pak jij ook wekelijks een uur? Ook als je af en toe of eenmalig wil komen ben je welkom.