Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn een groep Rotterdammers van verschillende leeftijden die samen een woon- en gebedscommunity vormen in Rotterdam.

We willen kerken, ondernemers en Rotterdammers ondersteunen om door gebed de bloei van de stad te zoeken en daaraan te bouwen. Het Huis van Gebed wat we samen faciliteren draagt hierin bij.

24-7 Prayer Rotterdam is niet gekoppeld aan één specifieke kerk, maar wil juist christenen uit alle kerken verbinden in een focus op Jezus. Wij zijn dan ook verbonden met verschillende kerken en denominaties.

24-7 Prayer Rotterdam is een stichting (met ANBI status). Er is een bestuur dat de grote lijnen overziet. De dagelijkse leiding ligt bij het leidersteam, die op dit moment bestaat uit vier mensen: Esther & Jonathan Westerkamp, Tim Breugem en Ina de Bruin.

 

Onze visie

Wat zou er kunnen gebeuren als Rotterdammers massaal gaan bidden? Met deze vraag en dit verlangen is 24-7 Prayer Rotterdam in 2021 gestart.

Wij geloven dat Rotterdam gaat bloeien als we bidden voor de stad en ons door onze eigen gebeden in beweging laten zetten.

Als 24-7 Prayer Rotterdam moedigen we kerken, ondernemers en Rotterdammers aan om te bidden voor de bloei van de stad.

Gebed krijgt handen en voeten in het actief inzetten voor recht en missie op je eigen plek.

We richten ons op de volgende doelgroepen:

Rotterdammers

Vanuit de woon- en gebedscommunity leven we vanuit de waarden gebed, recht en missie.  We faciliteren een ‘Huis van gebed’ voor de stad op de Heemraadssingel 221, waar iedereen welkom is om mee te doen in de verschillende gezamenlijke gebedsmomenten momenten of individueel te komen bidden. We hopen zo dat Rotterdammers geïnspireerd worden om op andere plekken in de stad samen te bidden en zich door hun gebeden in beweging te laten zetten tot recht en missie.

Kerken

We ondersteunen kerken en kerkleiders in gebed in en voor hun gemeente en de stad. Dit kan zijn door het helpen opzetten van een gebedsruimte, een training, preken of zorg voor de kerkleider. Daarnaast leggen we verbindingen tussen verschillende kerken om samen te bidden voor de stad.


Ondernemers

We ondersteunen ondernemers om te bidden voor hun bedrijven, en in het vormen en uitwerken van een Koninkrijksvisie- en cultuur in hun bedrijf. Dit kan zijn door het meedenken in strategie voor het bedrijf of de ondernemer.

Dit doen we vanuit zes uitgangspunten die de 24-7 Prayer beweging kenmerkt:

  • Gebed
  • Creativiteit
  • Recht
  • Gastvrijheid
  • Missie
  • Leren

Team

Jonathan

Jonathan Westerkamp, vader van drie, getrouwd met Esther en samen teamleider van 24-7 Prayer Rotterdam. Met ons gezin deel van de wooncommunity. Neem contact met me op rondom ondernemers, kerkleiders, Rotterdam United of algemene vragen die je hebt! jonathan.westerkamp@24-7prayer.nl

Esther

Ik ben Esther Westerkamp en samen met Jonathan ben ik 24-7prayer Rotterdam gestart. We hebben samen drie kids en zijn teamleider van 24-7 Prayer Rotterdam. Heb je interesse of vragen rondom één van de dingen die we doen: stuur me een mailtje: esther.westerkamp@24-7prayer.nl

Erwin

Ik ben Erwin van der Zwaag. Ik ben getrouwd met Denise. In het dagelijks leven ben ondernemer. Verder leid ik samen met Esther Itzinya Rotterdam.

Tim

Ik ben Tim Breugem, getrouwd met Tamara en vader van 4 kinderen. Ik ben betrokken bij de ontwikkeling van alle initiatieven die (deels) gaan plaatsvinden in ons tweede pand aan de Vierambachtsstraat. Daarnaast ben ik onderdeel van het leidersteam dat biddend richting zoekt voor het grotere geheel van 24-7 Prayer Rotterdam en de beweging waar we naar verlangen. 

Ina

Hi! Ik ben Ina de Bruin, getrouwd met Ronald. Samen met onze 3 kinderen wonen wij boven het Huis van gebed. In het dagelijks leven werk ik als counselor en binnen 24-7 Prayer Rotterdam ben ik onderdeel van het leidersteam en daarnaast verantwoordelijk voor de communicatie.

Denise

Ik ben Denise en ik ben getrouwd met die knappe ginger (Erwin). In het dagelijks leven werk ik in het team van 24-7 Prayer Nederland. Ik ondersteun studentengroepen met gebedsritmes en het uitstappen in missie en recht doen. Zelf oefen ik dat binnen onze gebed- en wooncommunity in Rotterdam. Hier geef ik, met Jonathan en Esther, leiding aan het Huis van Gebed en ben ik onderdeel van het Kingdom Come team.

Jasper

He! Ik ben Jasper en enthousiast om mensen te leren om meer met gebed te doen. Heel gaaf om te zien wat er gebeurt als mensen meer gaan bidden! Ik ben binnen 24-7 Prayer Rotterdam betrokken bij het bidden met ondernemers en de gebedswandelingen op straat. En geniet volle bak van onze worshipavonden! 

Ronald

Mijn naam is Ronald, getrouwd met Ina en vader van 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectleider in de bouw, vanuit mijn eigen onderneming. Bij 24-7 Prayer Rotterdam ben ik betrokken bij Rotterdam United en de Kingdome Come avonden.

Tristan

Hey, ik ben Tristan Koper, een enthousiaste, passievolle kerel, die de nederige en mooie taak heeft om de gebedsruimte te mogen beheren.  Ik ben in een voortdurende ontwikkeling om te worden zoals Hij mij bedoeld heeft, om hier het koninkrijk van God te mogen belichamen.

Mark-Peter

Hoi, ik ben Mark-Peter Amoureus (MP), ik ben gek op Jezus ben onder de indruk van wat er veranderde in mijn leven op het moment dat ik meer tijd met Hem alleen ging besteden. In het dagelijkse leven werk ik als docent Levensbeschouwing, religie & ethiek en zet ik mij bij 24-7 in voor jongeren in Rotterdam, verlangende om mijn liefde met Jezus te delen met hen en ze aan te moedigen in relatie met Hem te gaan leven.

Hanna & Arend

Wij, Hanna & Arend Maatkamp, zijn een setje beeldend kunstenaars met een hart voor deze stad. We willen op een creatieve manier de naam van Jezus  bekend maken en bidden voor Rotterdam.

Naast onze betrokkenheid bij 24-7 Prayer werken we als zelfstandig kunstenaars o.a. in scholen, bedrijven en wijken

Loïs, Noah en Ben
Westerkamp

Sarah, David en Roan
de Bruin

Locaties

Vanuit deze twee panden geven we onze missie vorm en woont het team met elkaar. 

Heemraadsingel 221
Vierambachtsstraat 20

Partners

In ons gebed worden we regelmatig ook zelf aangemoedigd om deel te worden van de verhoring op onze gebeden. En daarmee ook zelf recht en missie uit te leven. Dit heeft tot een aantal partnerships geleid.

Itzinya

In het voorjaar van 2022 besloot Erwin van der Zwaag vanuit zijn betrokkenheid bij 24-7 Prayer Rotterdam samen met Esther Westerkamp Itzinya Rotterdam op te starten. 

Itzinya helpt migranten-ondernemers om een eigen bedrijf op te zetten door training, coaching, mentoring en inspirerende netwerkevenementen. Hier zijn we als partner biddend en meebouwend bij betrokken. 

Meewerken als deelnemer, coach, mentor of facilitator?

Thuis in West

In het voorjaar van 2021 zijn we samen met Thuis in West gaan zoeken hoe we de handen ineen kunnen slaan om verschil te maken in de wijk.

Thuis in West is een stichting die actief is in de naburige wijk Middelland en daar ruim 10 jaar ervaring heeft met welzijnswerk. 24-7 Prayer Rotterdam is een stichting die de bloei van de stad op het oog heeft en daar zelf ook met een wooncommunity handen en voeten aan wil geven in de buurt waar ze zelf wonen. Samenwerken is een belangrijke waarde voor ons om zo krachten te bundelen.

 Hieruit is de samenwerking ZIJN ontstaan: Een huiskamer voor de wijk. Je kunt er terecht voor een goede bak koffie, kleding en ontmoeting.

Nieuwsgierig? Kom eens binnen wandelen.

Verbonden met:

24-7 Prayer (Internationaal)

Als 24-7 Prayer Rotterdam zijn we in 2021 onderdeel geworden van de internationale beweging 24-7 Prayer. Als 24-7 Prayer Rotterdam laten we ons bewust vormen en scherpen door de visie van de internationale beweging en daarmee zijn ze een belangrijke bron van inspiratie voor ons.

24-7 Prayer (Nederland)

24-7 Prayer Nederland is onderdeel van de internationale beweging. Waar wij een lokale expressie vormen, heeft 24-7 Prayer Nederland als missie om de kerk in Nederland in haar breedte te dienen en de maatschappij te verfrissen door het versterken van gebed.

Order of the Mustardseed

Order of the Mustardseed is een wereldwijde community vanuit verschillende achtergronden en christelijke stromingen. Het is geïnspireerd op de oorspronkelijke orde van waaruit de Moravische missionaire gebedsbeweging in de achttiende eeuw ontstond. Een aantal van ons zijn onderdeel van OMS waarbij we ons laten leiden door een persoonlijke leefregel die we hebben opgesteld.

Wil je meer weten of betrokken raken? Stuur een e-mail naar info@24-7prayerrotterdam.nl.

Contact

Contact informatie

Steun ons

Maak een donatie over via rekeningnummer: NL26RABO0364893605
t.n.v. Stichting 24-7 Prayer Rotterdam

Volg ons

Neem contact op

PULSE | Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Enthousiast over 24-7 Prayer Rotterdam?

Interesse in PULSE, maar geen ruimte voor een tussenjaar? 

ð Dan is PULSE light misschien iets voor jou!

 

Naast dat je in het dagelijks leven werkt of studeert, woon je met ons mee en doe je met ons mee in de gebedscommunity.

 

PULSE light is een jaar waarin je ‘gewoon’ werkt of studeert en tegelijkertijd een jaar in het teken zet van groeien in relatie met God en Hem te volgen in het dagelijks leven. Doordat je meewoont met de community van 24-7 Prayer Rotterdam, leef je met onder meer ondernemers, studenten, kunstenaars en docenten die verlangen naar meer van Gods Koninkrijk in hun leven en de stad. Samen eten we, bidden we, leven we, en zetten we ons in voor onze omgeving. Wil jij ook meedoen en meewonen? Neem contact op met info@24-7prayerrotterdam.nl!