Elektra algemeen

Meterkast elektra

Bouw jij mee aan de algemene voorzieningen? Doneer (een gedeelte van) de elektra!

Over de elektra
Alle elektra moest gescheiden worden van de andere verdiepingen voor brandwering. Daarom werd het losgekoppeld van de rest van het huis. Een nieuwe meterkast moest er komen. Daarnaast was sfeerverlichting nodig, noodverlichting en daglichtlampen. Doordat we in een souterrain zitten, is dat laatste extra belangrijk. Hierbij kozen we voor zuinige LED-verlichting. 

De elektra is onderdeel van de algemene voorzieningen. Bekijk alle onderdelen van de algemene voorzieningen of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.

Anoniem
€150,00 - 884 d. geleden
Anoniem
€50,00 - 920 d. geleden