Inrichting keuken

servies

Bouw jij mee aan onze voorruimte en keuken? Doneer (een gedeelte van) de inrichting van de keuken!

Over de inrichting
Een keuken is niet af zonder servies en bestek natuurlijk. Maar die moet er wel komen! Zorg jij ervoor dat onze bezoekers hun lunch niet uit het vuistje hoeven te eten? Sponsor de inrichting van de keuken!

De inrichting is onderdeel van de voorruimte en de keuken. Bekijk alle onderdelen van de voorruimte en keuken of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.

Anoniem
€100,00 - 923 d. geleden
Voor de verbouwing en specifiek voor wat benodigdheden in de keuken. Heel bijzonder wat jullie doen en inspirerend. Gods zegen en hele fijne feestdagen met elkaar! Groetjes, Lisette