Luchtventilatiesysteem

Bouw jij mee aan onze gebedskamer? Doneer (een gedeelte van) het luchtventilatiesysteem!

Waarom het luchtventilatiesysteem?
De gebedsruimtes van 24-7 Prayer staan bekend om de aanwezigheid van God en de aanwezigheid van stank. De eerste daar hopen we op, de tweede proberen we te vermijden. Met het luchtventilatiesysteem, willen daarom een gezond klimaat creëren en tegelijkertijd warmte terugwinnen. Voldoende luchtcirculatie zorgt voor verse lucht en voorkomt dat het een muf hok wordt. Dit project gaat alleen over ventilatie in de gebedskamer.

Het luchtventilatiesysteem is onderdeel van de gebedskamer. Bekijk alle onderdelen van de gebedskamer of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.

Anoniem
€100,00 - 845 d. geleden
Anoniem
€50,00 - 871 d. geleden

Pulse

Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Wil jij komend jaar ook meedoen met Pulse?