Slotsysteem

Slotsysteem

Bouw jij mee aan de algemene voorzieningen? Doneer (een gedeelte van) het slotsysteem!

Over het slotsysteem
We willen een goed beveiligingssysteem implementeren. Er zullen digitale sloten komen, waarmee er bepaald kan worden wie wanneer binnen kan komen. Wanneer bijvoorbeeld iemand de gebedsruimte om een bepaalde tijd heeft geboekt, kan diegene op zijn tijd inloggen en binnenkomen. Daarnaast zorgen de noodsloten ervoor dat iemand wel naar buiten kan, maar niet zomaar naar binnen.

Het slotsysteem is onderdeel van de algemene voorzieningen. Bekijk alle onderdelen van de algemene voorzieningen of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.

Anoniem
€125,00 - 948 d. geleden