Verlichting en elektra

Verlicchting gebedskamer

Bouw jij mee aan onze gespreksruimte? Doneer (een gedeelte van) de verlichting en elektra!

Over de verlichting en elektra
‘Uw woord is een lamp voor mijn voet, een licht op mijn pad.’ Die boodschap dragen we uit. Maar dat doen we wel graag terwijl het licht bij ons ook schijnt!

We hebben sfeerverlichting en noodverlichting nodig. Hierbij kiezen we voor zuinige LED-verlichting. Daarnaast is er ook daglicht nagebootst, omdat de gesprekskamer geen natuurlijk licht heeft. 

De verlichting en elektra zijn onderdeel van de gespreksruimte. Bekijk alle onderdelen van de gespreksruimte of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.


Pulse

Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Wil jij komend jaar ook meedoen met Pulse?