Verlichting en elektra

Verlicchting gebedskamer

Bouw jij mee aan onze gebedskamer? Doneer (een gedeelte van) de verlichting en elektra!

Over de verlichting en elektra
Alle elektra moest gescheiden worden van de andere verdiepingen voor brandwering. Daarom werd het losgekoppeld van de rest van het huis. Een nieuwe meterkast moest er komen. Daarnaast was sfeerverlichting nodig en noodverlichting. Hierbij kozen we voor zuinige LED-verlichting. De sfeerverlichting zorgt voor een nadruk op de Rotterdamse kaart en het kruis.

De verlichting en elektra zijn onderdeel van de gebedskamer. Bekijk alle onderdelen van de gebedskamer of bekijk het het overzicht van de hele crowdfunding.

Over de crowdfunding
Met jouw hulp bouwen we een plek voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar God centraal staat. En een plek die ook nog eens kerken en christelijke initiatieven kan inspireren zelf zo’n ruimte te maken. Maak een donatie en wordt onderdeel van de bloei van Rotterdam!

Let op: Het bedrag voor dit onderdeel zou kunnen verschillen van het daadwerkelijke te besteden bedrag. Het is een inschatting van de kosten die in werkelijkheid hoger of lager kunnen uitvallen. Voor meer informatie over de kosten, lees onze verantwoording.

 

Anoniem
€100,00 - 939 d. geleden