team

Jonathan

Jonathan Westerkamp, vader van drie, getrouwd met Esther en samen teamleider van 24-7 Prayer Rotterdam. Met ons gezin deel van de wooncommunity. Neem contact met me op rondom ondernemers, kerkleiders, Rotterdam United of algemene vragen die je hebt! jonathan.westerkamp@24-7prayer.nl

Esther

Ik ben Esther Westerkamp en samen met Jonathan ben ik 24-7prayer Rotterdam gestart. We hebben samen drie kids en zijn teamleider van 24-7 Prayer Rotterdam. Heb je interesse of vragen rondom één van de dingen die we doen: stuur me een mailtje: esther.westerkamp@24-7prayer.nl

Erwin

Ik ben Erwin van der Zwaag. Ik ben getrouwd met Denise. In het dagelijks leven ben ondernemer. Verder leid ik samen met Esther Itzinya Rotterdam.

Tim

Ik ben Tim Breugem, getrouwd met Tamara en vader van 4 kinderen. Ik ben betrokken bij de ontwikkeling van alle initiatieven die (deels) gaan plaatsvinden in ons tweede pand aan de Vierambachtsstraat. Daarnaast ben ik onderdeel van het leidersteam dat biddend richting zoekt voor het grotere geheel van 24-7 Prayer Rotterdam en de beweging waar we naar verlangen. 

Ina

Hi! Ik ben Ina de Bruin, getrouwd met Ronald. Samen met onze 3 kinderen wonen wij boven het Huis van gebed. In het dagelijks leven werk ik als counselor en binnen 24-7 Prayer Rotterdam ben ik onderdeel van het leidersteam en daarnaast verantwoordelijk voor de communicatie.

Denise

Ik ben Denise en ik ben getrouwd met die knappe ginger (Erwin). In het dagelijks leven werk ik in het team van 24-7 Prayer Nederland. Ik ondersteun studentengroepen met gebedsritmes en het uitstappen in missie en recht doen. Zelf oefen ik dat binnen onze gebed- en wooncommunity in Rotterdam. Hier geef ik, met Jonathan en Esther, leiding aan het Huis van Gebed en ben ik onderdeel van het Kingdom Come team.

Jasper

He! Ik ben Jasper en enthousiast om mensen te leren om meer met gebed te doen. Heel gaaf om te zien wat er gebeurt als mensen meer gaan bidden! Ik ben binnen 24-7 Prayer Rotterdam betrokken bij het bidden met ondernemers en de gebedswandelingen op straat. En geniet volle bak van onze worshipavonden! 

Ronald

Mijn naam is Ronald, getrouwd met Ina en vader van 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectleider in de bouw, vanuit mijn eigen onderneming. Bij 24-7 Prayer Rotterdam ben ik betrokken bij Rotterdam United en de Kingdome Come avonden.

Tristan

Hey, ik ben Tristan Koper, een enthousiaste, passievolle kerel, die de nederige en mooie taak heeft om de gebedsruimte te mogen beheren.  Ik ben in een voortdurende ontwikkeling om te worden zoals Hij mij bedoeld heeft, om hier het koninkrijk van God te mogen belichamen.

Mark-Peter

Hoi, ik ben Mark-Peter Amoureus (MP), ik ben gek op Jezus ben onder de indruk van wat er veranderde in mijn leven op het moment dat ik meer tijd met Hem alleen ging besteden. In het dagelijkse leven werk ik als docent Levensbeschouwing, religie & ethiek en zet ik mij bij 24-7 in voor jongeren in Rotterdam, verlangende om mijn liefde met Jezus te delen met hen en ze aan te moedigen in relatie met Hem te gaan leven.

Loïs, Noah en Ben
Westerkamp

Sarah, David en Roan
de Bruin

Locatie

Vanuit dit pand geven we onze missie vorm. Je bent welkom om bij onze ritmes van gebed aan te sluiten.

Eten & bidden

Iedere woensdag eten en bidden we samen. Je bent welkom om aan te sluiten, laat het ons even weten.

Pulse

Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Wil jij komend jaar ook meedoen met Pulse?