Wat we doen

Je bent welkom in om gebruik te maken van onze gebedsruimte aan de Heemraadssingel!

Een ruimte met creatieve vormen die je helpt bidden. Vind je een uur bidden moeilijk? Je zult zien dat de tijd voorbijvliegt wanneer je op allerlei manieren wordt uitgenodigd om God te ontmoeten.

Bouw mee aan onze gebedsruimte

Met de 112m² grote gebedsruimte willen we een plek creëren voor gebed, bezinning en voorbede voor de stad. Een plek waar je met al je zintuigen God kunt opzoeken. Tegelijkertijd dient het als prototype gebedsruimte die kerken of christelijke initiatieven kan inspireren om ook een gebedsruimte te starten. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp. Bouw jij mee aan onze gebedsruimte van 24-7 Prayer Rotterdam? Sponsor het plafond, de voordeur of een bank. Of een gedeelte ervan!

Onze droom voor Rotterdam

Wij dromen van een stad waar rechtvaardig en in liefde met elkaar wordt omgegaan; waar armoede, eenzaamheid en criminaliteit verdwijnen. Waar culturele verschillen een aanvulling zijn. Waar ondernemers hun talenten inzetten voor het welzijn van eenieder. Waar leiders leiden door te dienen. Waar kerken met elkaar zijn verbonden als een lichaam met veel leden. Waar geloven hoop voor de toekomst is, en klauwen uit de mouwen; verweven in het dagelijks leven in werk en wijk – niet alleen iets is van op zondag in de kerk zitten. Waar God Koning van de stad is.

Steun ons

Meewerken aan de missie van 24-7 Prayer Rotterdam? Steun ons met een financiële bijdrage!

Gebedsruimte

Je bent welkom in om gebruik te maken van onze gebedsruimte aan de Heemraadssingel!
Wil je (met regelmaat) komen bidden? Alleen of samen met anderen? Loop een keer binnen op één van de geleide momenten, tijdens de vrije inloop, of neem contact met ons op.

Verbonden projecten

Logo Safe Haven
Logo
24-7 prayer nl

PULSE | Een jaar met 24-7 Prayer Rotterdam

Enthousiast over 24-7 Prayer Rotterdam?

Interesse in PULSE, maar geen ruimte voor een tussenjaar? 

ð Dan is PULSE light misschien iets voor jou!

 

Naast dat je in het dagelijks leven werkt of studeert, woon je met ons mee en doe je met ons mee in de gebedscommunity.

 

PULSE light is een jaar waarin je ‘gewoon’ werkt of studeert en tegelijkertijd een jaar in het teken zet van groeien in relatie met God en Hem te volgen in het dagelijks leven. Doordat je meewoont met de community van 24-7 Prayer Rotterdam, leef je met onder meer ondernemers, studenten, kunstenaars en docenten die verlangen naar meer van Gods Koninkrijk in hun leven en de stad. Samen eten we, bidden we, leven we, en zetten we ons in voor onze omgeving. Wil jij ook meedoen en meewonen? Neem contact op met info@24-7prayerrotterdam.nl!