HUIS VAN GEBED

Het Huis van gebed Rotterdam is een plek voor iedere Rotterdammer. Je kunt hier op verschillende en creatieve manieren in Gods aanwezigheid zijn. Je bent welkom om alleen, of met anderen, te komen bidden.

Boek zelf de gebedsruimte

Tussen de vrije inloop en de ‘samen bidden’-momenten door, kun je de ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld: 

– jouw persoonlijke tijd met God; 
– gebed met collega’s voor jullie werk;
– bidden met een groep uit jouw kerk;
– samen bidden met jouw gezin.

Pak jij ook wekelijks een uur? Ook als je af en toe of eenmalig wil komen ben je welkom. 

Vrije inloop

Meerdere momenten in de week kun je zonder te boeken binnenlopen. Er is een host die je ontvangt en wegwijs maakt. Daarna kun je zelf de gebedsruimte in. 

Kijk in de agenda wanneer deze momenten zijn.

Samen bidden

Op verschillende momenten in de week kun je met anderen samen bidden. Ontdek verschillende manieren van gebed: van liturgisch tot vrij. Er zijn verschillende hosts die deze momenten leiden. Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt gewoon binnenlopen.

Kijk in de agenda wanneer deze momenten zijn.

Door gebed verandert God ons leven en dat van de wereld om ons heen. Zelfs het grootste onrecht kan worden overwonnen door de kracht van gebed. God kiest er vaak voor om te werken door ons gebed en handelen.

Gebed helpt je om in ontmoeting te komen met Jezus en bij Hem te zijn. Zodat je tot rust komt, geïnspireerd wordt en Gods leiding voor je dagelijks leven kunt vinden.

In de ontmoeting met God ontdek je Zijn hart en ontstaat verlangen om door te geven. God wil door jou heen missie en recht in je omgeving brengen.

Wij geloven dat aanhoudend gebed voor Rotterdam de stad daadwerkelijk kan veranderen. Daarom hopen we dat er het hele jaar door 24-7 gebeden zal worden voor de stad. Vanuit het Huis van gebed of allerlei andere plekken in de stad.

We nodigen je uit om een (half) uur in de week apart zetten om God zelf te ontmoeten en te bidden voor Rotterdam.